Vilken jävla dag!

Dagen började med att jag inte alls ville gå upp i morse. Låg hellre kvar i sängen och kramades med pälskling, men serru den bullen gick inte för sig, nej då, icke. Hur som haver,

kallt och jävligt ute, massa jävla ungar som skulle tränga sig på när bussen väl kom, försöka ta sig före oss hederliga människor som snällt står och bildar kö i den där jävla busskuren.

Iallafalla, jag kommer till jobbet efter att ha varit hos Nadine och fikat (Vilket var oerhört trevligt i sig...) väl framme så bjuds det på mer kaffe vilket jag tackar för. Häller upp min kopp, fyller på med mjölk, ska gå ut och röka, och lyckas hälla kaffe över mig själv. Underbart! Inte!

Kommer igång med det jag har att göra för dagen, och ja det går väl relativt bra, om man bortser från det att när jag är inne på handel så ligger det papper över hela golven inne på toaletten. Och då menar jag överallt... Och inte bara pappershandukar, utan även toarullar har de små liven roat sig med att rulla ut. Och inte har dem använt papperskorgen heller... Nejdå... Allt ligger på golvet, för det är ju så jävla bra...! Verkligen.

Hur som haver, är skit sur över att det är så mycket att göra inne på C, så jag är helt inne i min egna värld, missar fullständigt en elev som tränger sig förbi mig vid skåpen och jag råkar svänga till med min mopp så han får skaftet i huvudet... Verkligen inte alls meningen! Även om det kan tänkas att det kanske var det, så var det inte alls så... Och jag ber om ursäkt typ 10000 gånger, och han säger att det är lugnt minst lika många gånger... Men endå har jag världens dåligaste samvete...

Ska senare gå ut och slänga sopor, börjar med att ha av min sista cigg jag hade med mig (Skulle köpa nya sen när jag kom ner till bibblan...) så den går inte att röka, spottar och svär över det, men, jag lyckas även att låsa mig ute när jag kommer tillbaka efter att ha slängt sopporna... Har inget kort med mig. Såklart!

Men mina vänner, det är inte klart än. Bibblan! Jag säger bara bibblan!!!

Kör masin i min egna lilla värld, och det gick så bra så... Tills det att jag lyck
as krascha, krocka, tucha, nudda, kalla det vad ni vill, en hylla med böcker, vilket resulterade i att tre hyllplan fullsmockade med böcker rasar... Ner på golvet. Böcker överallt... Helvetes jävla skit! Jag sätter mig på huk och försöker få ordning på böckerna, samtidigt som jag försöker komma på hur hyllplanen ska sitta, kommer på det efter en stund och sätter upp den första hyllan och staplar på böcker, börjar kämpa med att få upp det andra hyllplanet, så får det första hyllplanet får för sig att lossna och ramla ner i huvudet på mig, aj! ont! Böcker överallt! Igen! Jag bryter ihop fullständigt, helt ensam på bibblan, tårarna bara sprutar, ((ringer favorit Karin och bara beklagar mig över min världelösa situation)) samlar mig några ögonblick, andas djupt, torkar tårarna, försöker mig på att få upp hyllplanen igen, och efter ett par ras och svordomar så lyckades jag äntligen få till det... Äntligen! Böckerna står dock inte i ordning, men vafan, jag är städare, ingen jävla bibliotekarie...!

Men, en världelös dag, det är vad det har varit iallafall. Även om det har varit några små ljuspunkter... =)

PUSS.....!Kommentarer
Postat av: Nadine

Satan , de har verkligen varit en skitdag för dig..

Postat av: Felitchia

2009-02-19 @ 11:15:05
Postat av: Felitchia

Oj ja jävlar, verkligen oturdag!

2009-02-19 @ 11:15:57
URL: http://felbitchia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback