Långledigt!

Gaaalet skönt! Passar kalas bra med lite långledigt just nu, hua vad jag är trött på det mesta om jag ska vara ärlig! Har haft en toppen eftermiddag, trillade raka vägen hem efter jobbet, trots att det är påsk helg så flöt trafiken på utan problem. Knallade hem till bästaste grannen och mös med henne och hennes kids VÄLBEHÖVT! ♥

Fick en försenad födelsedagspresent av B oxå, en ny eltandborste. En Oral-B från Braun =) Ajm in löv! Min gröna fina uv-aktiva tandborste fick ju för sig att sluta fungera här för en bra tag sedan vilket resulterade i att jag borstade tänderna med en ofungerande eltandborste. Dvs en helt vanlig tandborste egentligen, meen, nu ska det bli ordning på det igen. Är det knäppt att säga att jag längtar tills ikväll och efter att få "inviga" min nya borste? Well, go ahead, kalla mig knäpp!

Annars är det lugnt och stabilt, imorgon vankas det påskbord/familjemiddag/träff hemma hos Mamma och Pappa på Sveagatan. Det ska bli trevligt, lite "mamma mat" och allmänt mys. Det händer inte allt för ofta..

Plan för kvällen, film och chill. Har plockat hem lite film och håller på att trycka in det på USB minnet, in med minnet i sovrums datorn och tack och godnatt. Känner på mig att jag kommer somna relativt ovaggad ikväll! ;)

LÖV!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback