En kvick uppdatering.

Jag ska alldeles strax krypa till sängen men vill endå göra en kvick uppdatering. =) Idag är det Julafton! Hurra! Jag har haft ett par härliga dagar och kvällar. Minst sagt! ♥
 
I fredags åkte jag och hämtade Nadine på hennes jobb inne vid Tekniska högskolan / Östra station, det var väldigt uppskattat, både från hennes sida och från min. Vi styrde kosan till Norrtälje och gjorde centrum, gick i affärerna, shoppade på bolaget och bara chillade. Åkte hem till mig här i Rimbo och spelade sällskapsspel tillsammans med hennes karl och drack bärs.
 
På lördagen rullade jag ut i Almungeskogen hem till bästis med familj. ♥ Hoppade in i deras bil och vi for till Gränby Centrum. så.mycket.folk. Men vi styrde ändå hem en hel kundvagn full med kassar fulla med julklappar. Dem till deras och jag till de mina, stannade kvar där ute över natten och vi spenderade kvällen med att dricka lite vin och slå in julklappar. Slog igång en skräckfilm och halvsov framför den. Sen tokdäckade jag på deras soffa.
 
När jag kom hem på lördag förmiddag möttes jag av en jätte frusen katt som efter att han hade käkat lite bokstavligen bäddade ned sig i vår säng och vägrade kliva upp. Han låg där med täcket upp till hakan och snarkade som den lilla gris han är, mitt lilla hjärta. Jag själv gjorde ett kragtag och skönduschade ett par timmar, fixade lite smink och en någolunda duglig frisyr, sen så rullade jag in till Norrtälje och fikade hemma hos mina föräldrar, klädde granen och så åkte vi ut till Åkersberga hem till min äldsta bror Leif som fyllde år. Fick middag och massvis med fika och annat gott hemma hos dem.. ♥
 
Nu sitter jag hemma, klockan är över 00 och jag har dragit en kall bärs och varvat ned, ska borsta nötterna och sen krypa i säng. Har massvis av juligheter (kuligheter) kvar. Imorgon tillexempel åker jag ut till Harka där Nadines farmor och farfar bor och hälsar på och firar julafton. Kul! Och på juldagen så ska vi hem till brorsan i Riala och jag ska plocka med mig morfar ut dit. ♥ På onsdag så jobbar jag och sen så tänkte jag ta mig en ordentlig sovmorgon på torsdag. Stänga av ljudet på mobilen, stänga dörren in till sovrummet (= bäcksvart) och så tänker jag sova tills jag vaknar. En ypperligt bra plan!
 
Hua, nu är jag så trött att ögonen svider, ser knappt texten i detta inlägg så det börjar bli dags att knyta ihop säcken..
 
Vill önska alla mina 30+ läsare en riktigt god jul! Hoppas ni spenderar den med nära och kära. God mat och fina klappar! Var rädda om er, kör försiktigt!
 
PUSS OCH KRAM!!!

 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback