Morsans kaka ^^
3 Ägg
3 dl socker
3 dl mjöl
3 tks bakpulver
1 ½ dl vatten
Vispa ihop alla ingredienser och rör i vattnet. Grädda i ugnen 175 grader.
Låt kakan svalna en stund efter gräddning. Skär den sedan på mitten (vägrätt) och tag av "locket"
"Geggan"
150 g smält smör
1 dl socker
3 tsk vaniljsocker
Blanda ingredinenserna och rör ned i det smälta smöret. Rör i två ägg-gulor.
Häll geggan på bottendelen av kakan, se till att få ut det i kanterna. ;) Lägg på locket och dekorera med kokos
(Om man vill)
Kakan förvaras i kylen. Och den är nästan som godast då den är "kall och hård" =) Men fungerar vamt oxå. Blir dock väldigt rinnig när den är varm. Men muums! =)
3 dl socker
3 dl mjöl
3 tks bakpulver
1 ½ dl vatten
Vispa ihop alla ingredienser och rör i vattnet. Grädda i ugnen 175 grader.
Låt kakan svalna en stund efter gräddning. Skär den sedan på mitten (vägrätt) och tag av "locket"
"Geggan"
150 g smält smör
1 dl socker
3 tsk vaniljsocker
Blanda ingredinenserna och rör ned i det smälta smöret. Rör i två ägg-gulor.
Häll geggan på bottendelen av kakan, se till att få ut det i kanterna. ;) Lägg på locket och dekorera med kokos
(Om man vill)
Kakan förvaras i kylen. Och den är nästan som godast då den är "kall och hård" =) Men fungerar vamt oxå. Blir dock väldigt rinnig när den är varm. Men muums! =)
Kommentarer
Trackback