Morsans kaka ^^

3 Ägg
3 dl socker
3 dl mjöl
3 tks bakpulver
1 ½ dl vatten

Vispa ihop alla ingredienser och rör i vattnet. Grädda i ugnen 175 grader.

Låt kakan svalna en stund efter gräddning. Skär den sedan på mitten (vägrätt) och tag av "locket"

"Geggan"
150 g smält smör
1 dl socker
3 tsk vaniljsocker

Blanda ingredinenserna och rör ned i det smälta smöret. Rör i två ägg-gulor.
Häll geggan på bottendelen av kakan, se till att få ut det i kanterna. ;) Lägg på locket och dekorera med kokos
(Om man vill)

Kakan förvaras i kylen. Och den är nästan som godast då den är "kall och hård" =) Men fungerar vamt oxå. Blir dock väldigt rinnig när den är varm. Men muums! =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback