DuschBada.. ^^

Det är nog bland det bästa som finns. Att duschbada! Skojar inte, plugga i proppen i badkaret, dra på duschen och sätt dig ner under strålen eller liknande. Man håller värmen överallt.. ^^ för oftast när man duschar så blir man kall om någon kroppsdel och när man badar är det antingen benen eller axlar/ryggisch som blir utan värme.. =P Well, för mig iallafall..!

Har haft en väldigt lugn dag idag, vaknade rätt tidigt och kidden satt redan i soffan redo för att ps3a lite. För ovanlighetens skull. =P Sen så trillade vi iväg en sväng till ica för lite förnödligheter och efter det var det bara hemma häng som gällde.
Mia kom förbi och fikade lite och vi pratade tatuering! Awesome, hon ska försöka få tag på UV färg oxå.. Hur coolt?! Vad det blir får ni se sen när det läkt ;) Har pärlat en hel del plattor, en ny kalle anka till Kidden och så en homer till Trissan och hennes syrum. Samt varsin "groda" till Jacken och Vilda ^^ Najs!

Så ja, produktiv dag I know! Morgondagen blir ju såååå mycket bättre, för då kommer Trissan och Jacken för häng medans Vilda är på dagis, sen så ska jag barnvakta de två Drotzarna ett par timmar på eftermiddagen/kvällen. Tajm för barnfilm!!! =D Galet najs hur som helst! ♥

Nu blir det en cigg och sen chill framför tvn i form av ansiktsmask och ett glas rött kanske.. ^^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback