Känner varken smak eller lukt.

sjukt frustrerande. När jag kom till jobbet imorse och skulle hugga in på en gigantisk kopp kaffe så visade det sig att jag inte hade något smaksinne eller luktsinne. Det var som att dricka varmt vatten. Inte vidare gott. Hela dagen har varit smaklös. Vilket är oooootroliigt tråkigt! Känner lixom ingen lukt heller. Nu har jag missbrukat nässpray och förhoppningsvis blir det bättre. För inte är det roligt inte! 
 
Ikväll är första kvällen på länge som jag faktiskt inte har någonting att sticka på. Dock skulle jag kunna bara för att det är kul, men jag känner att jag behöver ha riktigt raggi garn innan jag gör en ansträgning och försöker lära mig. Så det kanske blir rätt från första början. Jag gör ingentng halvhjärtat! 
 
Sverige - Tyskland på tv nu. Sverige har redan hunnit göra ett mål och jag fick efter säkra källor ;) veta att Zlatan inte spelar denna match för han drog på sig ett gult kort (med flit) på förra matchen för att slippa riskera att få något den här matchen och det betyder att han kan spela nästa match som tydigen är viktigare.. Fattar egentligen noll. Men ja, tur att jag är söt! =P
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback