Måndag

Det har verkligen varit en mör vecka. Jag har ju som känt varit svullen som ett as och gått runt hög på penicillin! Galet hur mycket piller och tabletter dem vi proppa i människan. Någonting som är positivt iallafall är att min dunder-penicillin-kur på någon vänster lyckats bita tag i ork meme jag hade med min lårmuskel what ever som jag gått hos läkaren för i flera veckor. Så idag när jag var där på uppföljning så berättade han först att mina prover var helt ok och inte visade någonting annorlunda/onormalt ingenting. Galet skön känsla. Blir alltid lite orolig när jag lämnat prover, för man vet ju aldrig. Egentligen. Så nu är det förhoppningsvis lugnt med läkarbesök fram till december då jag ska göra en uppföljning på mina tidigare cell-prover. Dem såg väl inte ut som dem skulle men det var en sån liten förändring  (för ett år sen) att dem inte ville göra någonting åt det utan vi skulle vänta och se om det läker ut av sig själv. Håll tummarna för mig! 

Annars är läget stabilt! Jag väntar på att det ska bli tisdag (imorgon) för då tar jag mitt pick och pack och drar till Jönköping en repa. Jag längtar! 


Ögat är relativt oförändrat men ändå väldigt läckert! För att vara taget med en Samsung S5a så tycker jag att bilden blev skarp och ordentlig. Men tänkte på det, vad äckligt/obehagligt det ser ut med ögonfransar! Egentligen! 

Kommentarer
Postat av: AnnaSeterasshttp://electroom.ru/index.php?productID=96894
http://appolloshop.ru/product/chem-horoshi-gidravlicheskie-telezhki-i-kakimi-osobennostjami-oni-obladajut
http://stutorg.ru/index.php?productID=43962
http://podmoskvu.ru/index.php?productID=99275

2018-01-13 @ 11:38:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback